Μεταφραστικό Γραφείο


Κάθε project που δουλεύουμε στο μεταφραστικό γραφείο Λεξιθηρία είναι ξεχωριστή περίπτωση. Είμαστε ταχείς κι ευέλικτοι στους τρόπους συνεργασίας και παράδοσης, τυπικοί στις προθεσμίες, ακριβείς και προσεκτικοί με όλα τα έργα, προσιτοί οικονομικά και κυρίως, δοκιμασμένοι. Τόσο το γραφείο μας όσο και οι συνεργάτες μας (επαγγελματίες μεταφραστές, διερμηνείς, επιμελητές και ειδικοί σε τεχνικές κι επιστημονικές ορολογίες), οι οποίοι ζουν κι εργάζονται σε όλο τον κόσμο, επιδεικνύουμε εμπειρία, ευχέρεια κι ευστοχία στη χρήση και στο συνδυασμό ξένων γλωσσών. Άλλωστε είναι το αντικείμενό μας.


Είμαστε εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, δουλεύουμε καλά υπό πίεση κι έχουμε την άνεση να παραδίδουμε ογκώδη ή εξειδικευμένα projects, που απαιτούν την αμέριστη προσοχή μας.


Μέχρι σήμερα έχουμε αναλάβει έργα σε γλώσσες που χρησιμοποιούνται ευρέως όπως η Αγγλική, η Γερμανική, τα Πορτογαλικά (Ευρώπης & Βραζιλίας), η Ρωσική αλλά και σε λιγότερο διαδεδομένες ή «δύσκολες», όπως είναι τα Πομάκικα, τα Οθωμανικά (παλαιά Τουρκική), τα Εβραϊκά, τα Μαλτέζικα.